Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στο σπίτι

Ειδικά σχεδιασμένα, για να καλύπτουν τις βασικές Πρώτες Βοήθειες παιδιού-βρέφους ή/και ενηλίκου. Σύντομης διάρκειας, ορθά εστιασμένα και με πρακτική άσκηση σε προπλάσματα!

Εκπαίδευση με διεθνή πιστοποίηση

Πλήρως εγκεκριμένα προγράμματα εκπαίδευσης, με την διεθνή πιστοποίηση και αναγνώριση της Rescue Training International. Κατάλληλα για επαγγελματίες καθώς και ιδιώτες.

Εκπαίδευση επιχειρήσεων

Με ευρύ φάσμα επιλογών, για να εκπληρώσουμε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη της επιχείρησής σας, με διεθνή αναγνώριση. Οι άνθρωποί σας, αποτελούν για εμάς, προτεραιότητα! 

Πρωτοπορία στην Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διεξάγουμε εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών υψηλών προδιαγραφών, για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες ενδιαφερόμενους.

Στόχος, οι εκπαιδεύσεις μας, να σας παρέχουν τις δεξιότητες, την γνώση και την αυτοπεποίθηση για την διαχείριση επειγόντων -και μη- περιστατικών. Για το λόγο αυτό, δίνουμε έμφαση στην πρακτική άσκηση, με προπλάσματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και βάση στην θεωρητική κατάρτιση. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας, χρησιμοποιούν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, παρέχοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.

Το τμήμα εκπαίδευσής μας, είναι πάντα διαθέσιμο, να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του προγράμματος που σας ταιριάζει, να λύσει τυχόν  απορίες και να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε διαδικαστικό θέμα, σχετικά με την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών. 

Αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί! Παραμένουμε πάντα δίπλα σε όσους/-ες μας εμπιστεύθηκαν την εκπαίδευσή τους και παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, σχετικά με αγορά εξοπλισμού Πρώτων Βοηθειών για επιχειρηματικούς χώρους (π.χ. φαρμακείο, Αυτόματο Απινιδωτη κ.α.), μέσω εξειδικευμένων συνεργατών.

Για εμάς, προτεραιότητα αποτελούν οι άνθρωποί σας!

Επικοινωνήστε σήμερα, για τη διοργάνωση της δικής σας εκπαίδευσης.