Blog

Μείνετε ενημερωμένοι για τα Νέα μας και τις Δράσεις μας

Νέα, δράσεις, άρθρα, quiz! Σας μεταφέρουμε τα πιο πρόσφατα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο των Πρώτων Βοηθειών και σας κρατάμε πάντα ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις!
ΚΑΡΠΑ
Άρθρο
Συντακτική Ομάδα Firstaider

Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή!

Αυτό είναι το μήνυμα του εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς» που εορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου. Θεσπίστηκε το 2012 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το 2018 έχει αποκτήσει παγκόσμια

Διαβάστε το άρθρο »
Στηνπαραλία με παιδιά Πρώτες Βοήθειες
Άρθρο
Συντακτική Ομάδα Firstaider

Στη παραλία με παιδιά; 12 προτάσεις για να διασκεδάσουμε με ασφάλεια!

Οι καλοκαιρινές επισκέψεις στην παραλία με τα παιδιά αποτελούν αδιαμφισβήτητα στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και χαράς για μικρούς και μεγάλους! Εμείς σας έχουμε λοιπόν 12 προτάσεις για να προετοιμαστείτε για τις εξορμήσεις σας, να χαρείτε με ασφάλεια τον χρόνο με τα παιδιά σας αλλά και να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν απρόοπτα που μπορούν να συμβούν. Η γνώση είναι δύναμη και η προετοιμασία το ατού σας για ξέγνοιαστες ώρες στην παραλία με τα παιδιά σας!

Διαβάστε το άρθρο »
Πρώτες Βοήθειες στον χώρο εργασίας
ΑΡΘΡΟ
Συντακτική Ομάδα Firstaider

7 σημαντικοί λόγοι να βάλουμε την εκμάθηση των Πρώτων Βοηθειών προτεραιότητα φέτος!

Αν και όλοι αναγνωρίζουμε το όφελος της εκμάθησης πρώτων βοηθειών, συχνά νιώθουμε πολύ απασχολημένοι για να βρούμε τις λίγες ώρες που χρειάζονται για να κάνουμε ένα μάθημα. Δεν είμαστε σίγουροι για το πού να πάμε, ποια βασικά στοιχεία πρώτων βοηθειών πρέπει να καλύπτονται ή δεν μας βολεύουν οι ώρες διεξαγωγής.

Διαβάστε το άρθρο »