Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών

Με αφοσίωσή στις αξίες μας και την πλούσια εμπειρία μας, φέρνουμε την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών σε κάθε γωνιά: σε σπίτια, γραφεία, εγκαταστάσεις, αθλητικούς χώρους κ.α. Με ολιγόωρα σεμινάρια ή εκπαιδεύσεις με διεθνή πιστοποίηση!

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο σπίτι

Εκπαίδευση με διεθνή πιστοποίηση

Εκπαίδευση επιχειρήσεων με διεθνή πιστοποίηση

Πρωτοπορία στην Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών:

Στη καθημερινότητά μας, μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια πληθώρα εκτάκτων περιστατικών Πρώτων Βοηθειών, από μια απλή λιποθυμία, ως ένα απειλητικό γεγονός για τη ζωή.

Η έλλειψη γνώσης ή η εσφαλμένη πληροφορήση γύρω από το αντικείμενο ενδέχεται να οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες, οι οποίες τελικά και δεν επιτυγχάνουν το στόχο της παροχής βοήθειας, που είναι η σταθεροποίηση ή και βελτίωση της κατάστασης του θύματος.

Ολοένα και περισσσότερες επιχειρήσεις, φορείς, αλλά και ιδιώτες αναζητούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, με σκοπό να μπορούν να συνδράμουν στον διπλανό τους, μέχρι την άφιξη των επαγγελματιών υγείας.

Στην Firstaider παρέχουμε μια πληθώρα ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών της Rescue Training International (RTI), απευθυνόμενοι προς το ευρύτερο κοινό. Τα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών της RTI απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσουν ικανό να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει απειλητικά και μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης για εσάς και τους ανθρώπους σας, αποκτώντας με την επιτυχή ολοκλήρωση διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκπαίδευσης!

Δεν στεκόμαστε στην νομοθεσία – που επιτάσσει την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων επιχειρήσεων -, αλλά στην πραγματική ουσία, του να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αίσθημα ασφάλειας, στους γύρω μας.

Η εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες αποτελεί γνώση ζωής!

Φόρμα επικοινωνίας

Μη διστάσετε να μας ρώτήσετε ως προς την ορθότερη επιλογή προγράμματος εκπαίδευσης που να άπτεται των αναγκών και επιθυμιών σας! Καλέστε μας στο 2102206961 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:
Η ομάδα της firstaider