Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών με Διεθνή Πιστοποίηση

Στη καθημερινότητά μας, μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια πληθώρα εκτάκτων περιστατικών Πρώτων Βοηθειών, από μια απλή λιποθυμία, ως ένα απειλητικό γεγονός για τη ζωή.

Η έλλειψη γνώσης ή η εσφαλμένη πληροφορήση γύρω από το αντικείμενο ενδέχεται να οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες, οι οποίες τελικά και δεν επιτυγχάνουν το στόχο της παροχής βοήθειας, που είναι η σταθεροποίηση ή και βελτίωση της κατάστασης του θύματος.

Ολοένα και περισσσότερες επιχειρήσεις, φορείς, αλλά και ιδιώτες αναζητούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, με σκοπό να μπορούν να συνδράμουν στον διπλανό τους, μέχρι την άφιξη των επαγγελματιών υγείας.

Στην Firstaider παρέχουμε μια πληθώρα ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών της Rescue Training International (RTI), απευθυνόμενοι προς το ευρύτερο κοινό. Τα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών της RTI απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσουν ικανό να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει απειλητικά και μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης για εσάς και τους ανθρώπους σας, αποκτώντας με την επιτυχή ολοκλήρωση διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκπαίδευσης!

Δεν στεκόμαστε στην νομοθεσία – που επιτάσσει την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων επιχειρήσεων -, αλλά στην πραγματική ουσία, του να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αίσθημα ασφάλειας, στους γύρω μας.

Η εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες αποτελεί γνώση ζωής!

Τα εκπαιδευτικά Προγράμματα:

Βασική Υποστήριξη Ζωής Ενηλίκου

Βασική υποστήριξη Ζωής - BLS

Το πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής Ενηλίκου περιλαμβάνει μια σειρά από θεωρητικές ενότητες και πρακτικά αντικείμενα, με στόχο την έγκαιρη αναγνώριση των κυριότερων απειλητικών για τη ζωή περιστατικών καθώς και την αντιμετώπισή τους.

CPR -AED

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Α.Ε.Α.

Το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.

Emergency Paediatric First Aid

Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά και Βρέφη

Το πρόγραμμα Επείγουσας Πρώτης Βοήθειας για παιδιά και βρέφη είναι σχεδιασμένο ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις ελάχιστες απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη ζωή ενός παιδιού ή ενός βρέφους.

Emergency First Aid-infant-child-adult

Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες (ενήλικας, παιδί, βρέφος, απινιδωτής)

Το πρόγραμμα Επείγουσα Πρώτη Βοήθεια (ενήλικας-παιδί-βρέφος & Α.Ε.Α.) είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε, οι συμμετέχοντες με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα απειλητικών περιστατικών, που αφορούν σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Ακολούθως, διδάσκεται η χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

Pliris ekpaideusi proton voitheion

Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Το πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης πρώτων βοηθειών είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε, οι συμμετέχοντες με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα περιστατικών που αφορούν ενήλικες, παιδιά και βρέφη.

Paediatric First Aid

Πρώτες Βοήθειες για παιδιά & βρέφη

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών για παιδιά και βρέφη είναι σχεδιασμένο ώστε να απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες ενασχολούμενους με παιδιά. Πληροί τις προδιαγραφές που θέτει το Συμβούλιο Διδασκαλίας Δεξιοτήτων για Παιδιά (ofsted GB) και αποτελεί ένα από τα πληρέστερα εκπαιδευτικά προγράμματα σε διεθνές επίπεδο. Επιλεκτικά διδάσκεται ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής για παιδιά.

Μη διστάσετε να μας ρώτήσετε ως προς την ορθότερη επιλογή προγράμματος εκπαίδευσης που να άπτεται των αναγκών και επιθυμιών σας!
Καλέστε μας στο 2102206961 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

Συμπληρώστε το όνομα και τα επώνυμό σας στα αντίστοιχα πεδία!

Εφαρμόζονται οι ακόλουθες εκπτώσεις:

  • Εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές (3 ατόμων και άνω ή εταιρικές εκπαιδεύσεις)
  • Έκπτωση 20% για συμμετοχές της ίδιας οικογένειας, ανέργους & πολύτεκνους
  • Έκπτωση 15% για φοιτητές
  • Έκπτωση 20% σε ήδη πιστοποιημένους από την RTI για οποιοδήποτε νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα!
  • Έκπτωση 20% για την ανανέωση ισχύος του πιστοποιητικού σας!