Η εταιρεία μας

Η Firstaider αποτελεί εταιρεία εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες εκπαιδευτές ενηλίκων, με εξειδίκευση στις Πρώτες Βοήθειες και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία τους, τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε οργανισμούς κι επιχειρήσεις.

Στόχος και όραμά μας, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειων να ενταχθούν στην κουλτούρα της ελληνικής κοινωνίας, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να είναι σε θέση να βοηθήσουν, σε μια έκτακτη ανάγκη.

Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε 3 βασικούς πυλώνες:

1. Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στο σπίτι

Με ειδικά σχεδιασμένο περιεχόμενο, παρέχουμε ολιγόωρα προγράμματα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στον χώρο του σπιτιού σας. Νέοι γονείς, φροντιστές ηλικιωμένων, νταντάδες και εν γένει προσωπικό του σπιτιού ή απλά ενδιαφερόμενοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες Ενηλίκων ή/και Παιδιών και Βρεφών. Τα σεμινάρια υλοποιούνται με πρακτική άσκηση, που εφαρμόζεται σε ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα τελευταίας τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδεύσεις κατ’ οίκον μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στην Firstaider διαθέτουμε διεθνώς πιστοποιημένους εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών, από τον οργανισμό Rescue Training International. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα σε ιδιώτες, αλλά και σε προσωπικό επιχειρήσεων, να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και να αποκτήσουν διεθνή πιστοποίηση εκπαίδευσης, με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδεύσεις πιστοποίησεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

3. Πρώτες Βοήθειες στην εργασία

Διευθύνετε επιχείρηση; Είναι το προσωπικό σας έτοιμο να ανταποκριθεί σε μια έκτακτη ανάγκη; Γνωρίζετε ότι βάσει του Ν. 3850 της 28.05.2010 και σύμφωνα με το άρθρο 76 παρ. 7 του Συντάγματος της Ελλάδος αλλά και του «ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ», άρθρο 45 : “Όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου τομέα θα πρέπει να παρακολουθούν σεμινάρια, εκπαιδεύσεις καθώς και να ενημερώνονται τακτικά για θέματα σχετικά με την Παροχή Πρώτων Βοηθειών.”΄;

Εμπιστευθείτε μας την εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων της επιχείρησής σας και ελάτε να επιλέξουμε, το πιο κατάλληλο και διεθνώς πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδεύσεις εταιρειών και οργανισμών μπορείτε να βρείτε εδώ.