Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία

Στην Firstaider παρέχουμε μια πληθώρα ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών της Rescue Training International (RTI), κατάλληλα για χώρους εργασίας, με διεθνή πιστοποίηση. Από εκπαιδευτικά προγράμματα κατάλληλα για ελέγχους ISO έως προγράμματα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Τα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών της RTI απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσουν ικανό να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει απειλητικά και μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης για εσάς και τους ανθρώπους σας, αποκτώντας με την επιτυχή ολοκλήρωση διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκπαίδευσης!

Δεν στεκόμαστε στην νομοθεσία – που επιτάσσει την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων επιχειρήσεων -, αλλά στην πραγματική ουσία, του να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αίσθημα ασφάλειας, στους γύρω μας.

Η εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες αποτελεί γνώση ζωής!

Τα εκπαιδευτικά Προγράμματα:

Emergency First Aid at work

Επείγοντα Περιστατικά στο χώρο εργασίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία – επείγοντα περιστατικά” είναι κατάλληλο για χώρους εργασίας με χαμηλό δείκτη εργασιακής επικινδυνότητας. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα κυριότερα απειλητικά για τη ζωή περιστατικά καθώς επίσης διδάσκεται η αντιμετώπισή τους. Συμπεριλαμβάνεται η εκμάθηση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.)

Emergency First Aid at work

Πρώτες Βοήθειες στο χώρο εργασίας

Το πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία” είναι κατάλληλο για την εκπαίδευση προσωπικού σε επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και σχετικά υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιστατικών που χρήζουν Πρώτες Βοήθειες, καλύπτωντας από την εκμάθηση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.) έως σοβαρούς τραυματισμούς και κακώσεις.

Βασική Υποστήριξη Ζωής Ενηλίκου

Βασική Υποστήριξη Ζωής Ενηλίκου & Α.Ε.Α.

Το πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής Ενηλικου & Α.Ε.Α. περιλαμβάνει μια σειρά από θεωρητικές ενότητες και πρακτικά αντικείμενα, με στόχο την έγκαιρη αναγνώριση των κυριότερων απειλητικών για τη ζωή περιστατικών καθώς και την αντιμετώπισή τους. Στην εκπαίδευση για τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής περιλαμβάνεται η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) & η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή!

Emergency First Aid-infant-child-adult

Επείγουσα Πρώτη Βοήθεια (ενήλικας, παιδί, βρέφος, απινιδωτής)

Το πρόγραμμα Επείγουσα Πρώτη Βοήθεια (ενήλικας-παιδί-βρέφος & Α.Ε.Α.) είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε, οι συμμετέχοντες με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα απειλητικών περιστατικών, που αφορούν σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Ακολούθως, διδάσκεται η χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

Μη διστάσετε να μας ρώτήσετε ως προς την ορθότερη επιλογή προγράμματος εκπαίδευσης που να άπτεται των αναγκών και επιθυμιών σας!

Εφαρμόζονται εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές (3 ατόμων και άνω ή εταιρικές εκπαιδεύσεις)